firme de curatenie Pascani

Servicii Curatenie Pascani

firme de curatenie Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre firme de curatenie Pascani: Servicii Curatenie Pascani.

SERVICII CURATENIE PASCANI
CURATENIE GENERALA LOCUINTE
CURATENIE BIROURI - CURATENIE SPATII COMERCIALE - CURATENIE HALE
CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR - CURATENIE REZIDENTIALA

Daca esti prea ocupat sau esti mult timp plecat de acasa, suntem gata sa venim sa te ajutam cu curatenia locuintei sau spatiului dvs impreuna cu personalul nostru calificat si produse profesionale.

Timpul pierdut facand curatenie poate fi folosit in multe alte moduri placute. Si atunci noi de fapt oferim timp din viata fiecaruia inapoi, sanatate si placerea de a sta intr-o casa curata. Astfel, garantat avem preturile cele mai mici pentru pachetul oferit.

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Noi venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatenie si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat. Fiecare locatie este diferita de altele si, de aceea, oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra.

Redam stralucirea oricarui tip de spatiu: bucatarie, baie, living, hol, birou, spatii proaspat renovate, spatii in care au loc evenimente, expozitii, targuri, birouri, spatii comerciale, depozite, santiere si multe altele. Fiecare etapa a curateniei generale se realizeaza cu ajutorul unor produse biodegradabile, astfel ca nu se vor utiliza produse care sa dauneze mediului inconjurator sau animalelor de companie din spatiile clientilor.

 

Curatenie de intretinere

• aspirarea covoarelor, mochetelor
• aspirarea si spalarea pardoselilor (gresie, mozaic, marmura, parchet)
• curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri, colectarea si
transportarea gunoiului
• stergerea prafului de pe mobilier, aparatura de birou, usi si pervazuri
• curatarea/dezinfectarea grupuri sanitare (folosind, pentru anumite suprafete,
abur de inalta presiune)
• aerisirea si odorizarea incaperilor
• curatarea/dezinfectarea bucatariei (mobilier, chiuveta, suprafete exterioare
aparatura electrocasnica)

Galerie foto